یکی از تفاوت های اصلی یک سرویس بهداشتی خاص و شیک با نوع معمولی آن، مدل روشویی است. این روزها طراحی دکوراسیون سرویس بهداشتی و حمام هم اندازه سایر قسمتهای خانه اهمیت پیداکردهاست. یکی از راههای شیک کردن فضای داخلی سرویس بهداشتی، انتخاب یک روشوییجذاب است. علاوه بر طراحی ظاهری، نوع عملکرد و کیفیت از جمله عوامل مهم در خرید روشویی است. در این مقاله قصدداریم با انواع روشویی آشنا شویم تا بتوانیم بهترین مدل را انتخاب کنیم.
بهتر است در ابتدا تعریفی از روشوییرا بیان کنیم. روشویی یک وسیله بهداشتی با کاسهای بزرگ است که برای شستشوی دست در فضاهای سرویس بهداشتی یا حمام استفاده می شود. ما در اینجا روشوییرا به دو جنس و دو دسته تفکیک کرده ایم.
تا سالهای پیش روشوییها در یک مدل به صورت پایه تولید می شدند. اما با الگو برداری از طراحی های خارجی، به تازگی مدل های کابینتدار نیز در ایران طراحی و تولید می شوند. مدلهای روشویی به دو دسته “روشوییپایهدار” و “روشوییکابینتدار” تقسیم می شوند. مدل کابینت دار نیز می تواند به صورت ایستاده یا دیواری باشد.
روشوییهای پایهدار که مدل مرسوم در بازار هستند، قیمت مناسبتری دارند.اما اگر به دنبال ایجاد تغییر در فضای بهداشتی هستید، مدل کابینت دار انتخاب بهتری برای شماست. البته در سرویس بهداشتی هایی با فضای کوچک، بهتر است از مدل های کابینت دار دیواری استفاده کنید. از فضای زیر مدلهای کابینتدار دیواری می توانید برای قرار دادن سطل و فرچه استفاده کنید. اما اگر به دنبال تغییر دکوراسیون هستید و سرویس بهداشتی بزرگی دارید، می توانید از روشویی های کابینت دار ایستاده یا زمینی استفاده کنید. کمد های تعبیه شده در این نوع روشوییها به شما برای نگهداری وسایل بهداشتی و مورد نیاز خود در سرویس بهداشتی کمک میکند.
بیشتر بخوانید: بررسی مزایا و معایب سینک های روکار و توکار
مدلهای مرسوم روشویی موجود در بازار سرامیک یا چینی هستند. اما مدل های جدیدتر با جنس سنگ، فلز، چوب، ام دی اف و حتی شیشه نیز تولید میشوند. مدل های مقاوم در برابر رطوبت، مدل های چینی و سرامیکی هستند و قیمت مناسب تری هم دارند. اما در مقابل روشویی های سنگی جلوه بسیار لوکسی دارند اما در هنگام استفاده از آن ها باید مواظب بود از مواد شوینده اسیدی روی سنگ استفاده نشود. هنگام انتخاب مدل های چوبی نیز توجه داشته باشید که از لایه ای ضد آب روی آن ها استفاده شده باشد. انواع چوبی روشویی ها بسیار شیک و زیبا هستند و وزن کمی دارند.
تعداد کمی از روشویی ها نیز از جنس فلز یا شیشه تولید می شوند. این مدل ها مخصوص خاص پسندان است و با دکوراسیونهای خاص همخوانی دارند.
ارتفاع استانداردروشویی معمولا 80 سانتی متر است. اما با توجه به انواع سبکهای طراحی، می توانید این سایز را با توجه به اندازه قد و سبک دکوراسیون خود تنظیم کنید. همچنین عرضروشویی استاندارد بین 40 تا 55 سانتی متر و طول آن 40 تا 60 سانتی متر است.
اما روشویی جدا از ابعاد استاندارد، باید براساس فضای فیزیکی سرویس بهداشتی شما انتخاب شود. اگر محل نصب آن بزرگ یا کوچک است، می توانید سایز طول و عرض آن را بیشتر یا کمتر کنید. حتی برای فضاهای خاص، مدل روشوییگوشهای نیز در بازار موجود است. این مدلها به در گوشه دیوار سرویس بهداشتی نصب شده و فضای بسیار کمی را اشغال می کنند.
در انتهای این مطلب نوبت به نتیجه گیری رسیده است:
منبع: www.bathroomcity.co.uk